اقامت، ضیافت و معاشرت؛ به نظرتون در چه فضایی، هر سه‌ رو خواهیم داشت؟ احتمالا در هاستل‌ها، ولی جایی که ما کمی دورتر از هیاهوی همیشگی شهر و در ابتدای جاده‌ی دماوند پیدا کرده‌ایم، از یک هاستل فراتره. اینجا، «خانه‌ی مهرج» نام داره.

فضای خانه‌ی مهرج در ابتدای ورود، پر از جزئیات و اشیاست؛ اشیائی که حاصل سفرهای پرشمار میزبان خونه به شهرهای مختلف ایران و معاشرت با قومیت‌های گوناگونه. در واقع خانه‌ی مهرج، اقامتگاهی در دل یک مجموعه‌ی شخصیه و رستورانی در دل اون اقامتگاه.

از فضا بگیم؛ خانه‌ی مهرج از نظر توجه به جزئیات، هیچی رو از قلم ننداخته. از دکوراسیون فضا تا چیدمان و ساخت مبلمان، روی همه چیز فکر شده و کلا فضا، در خدمت کارکرد این خونه‌ست؛ چیزی که به اندازه‌ی خلاقیت در سرویس‌دهی و تجربه توی فضا برای ما جالب بود، نقاطی برای عکاسی بود، هر گوشه‌ای رو که نگاه کنید، می‌تونی یک کادر قشنگ و متفاوت ببندید!

حالا کارکرد خونه دقیقا چیه؟ خانه‌ی مهرج برای این بنا شده که برای چند روزی هم که شده، تجربه‌ی متفاوتی از اقامت رو برای مهمانانش ایجاد کنه و این کار رو با چاشنی ایرونی انجام می‌ده. در این خونه، فضا و فرصت برای باز کردن سر بحث با بقیه‌ی مهمون‌ها و میزبان فراهمه. مثلا شما می‌تونید خودتون با همکاری یه هم اتاقی دیگه و میزبان‌های باحال مهرج، صبحونه‌تون رو درست کنید. علاوه بر این‌ها، خانه‌ی مهرج این رو هم توی برنامه‌اش دیده که کارگاه‌ و دورهمی موسیقی و تماشای دسته‌جمعی فیلم برگزار کنه.

از کلمه‌ی «ضیافت» استفاده کردیم؛ خانه‌ی مهرج شیوه‌ی ویژه‌ای در تعیین فهرست خوراک و آماده‌سازیش داره. خوراکی که مواد اولیه‌اش از جاهای مختلف ایران و متناسب با فصل، جمع‌آوری شده و بیشترین تلاش در راستای سلامت و طبیعی بودن غذاهاش انجام شده. بر و روی غذاها در خانه‌ی مهرج، حسابی مورد توجهه و اصلا «به چیزی که می‌خوری، نگاه کن»، شعار اینجاست. پس نه تنها چیدمان وسایل خونه، بلکه چیدمان هر بشقاب هم تماشاییه.

اقامتگاه مهرج، از بخش کافه و آشپزخونه‌اش با عنوان Private Kitchen یاد می‌کنه. Private Kitchen به جایی گفته می‌شه که رستوران نیست، اما خب سرو خوراک رو انجام می‌ده. اما چه خوراکی که برای مهمانان معدود و با یک سری ویژگی‌های خاص، و در فضایی که عمومی نیست اما ورود به اون برای عموم آزاده، پخته می‌شه و می‌شه کل فرآیند پخت‌وپز رو دید.

برای اون دوستی که از خارج اومده و دوست داره قبل از برگشت، کپسولی از خاطرات خوب و تجربه‌های متفاوت رو با خودش ببره، اقامت مهرج انتخاب بی‌نظیریه.

باید بگیم که خانه‌ی مهرج، جاییه که باید به طور کامل تجربه بشه. پس چطوره که یک آخر هفته‌ای که فرصت جور باشه و حال و هواتون ردیف رو از کار و بار خالی کنید و از شلوغی شهر خودتون رو خلاص کنید و به ضیافت و قهوه‌نوشی که همیشه در خانه‌ی مهرج برقراره، بپیوندید؟

تصویری از گرداننده‌ی اقامتگاه مهرج، مهرج بریمان؛ مستندساز و طبیعت‌گرد ایرانی

جهت رزرو و اطلاعات بیشتر، به صفحه‌ی اقامتگاه مهرج در اینستاگرام دایرکت بدید و شرایط رو ازشون جویا بشید.

نشونی خانه‌ی مهرج در تهران: ابتدای جاده دماوند، جنب پارک فناوری پردیس، روستای کرشت، بلوار خلیج فارسنشونی صفحه‌ی خانه‌ی مهرج در اینستاگرام: @khooneyemehraj

شبکه‌ پیاده

پیاده، یک رسانه‌ی شهری و برای تهرانه؛ به این معنی که از اتفاق‌های شهر، فضاها و مغازه‌ها، تاریخچه و اخبار پایتخت صحبت می‌کنه و در تلاشه پیوند بین شهر با شهروندان رو قوی‌تر کنه.

Share
Published by
شبکه‌ پیاده

Recent Posts

قسمت اول پادکست رادیو پیاده: موزه‌ی هنرهای معاصر

موزه‌ای تو محله‌ی امیرآباد و خیابون کارگر هست که شماری از ارزشمندترین آثار دنیای هنرهای…

2 هفته ago

مسیر پیاده‌گردی تهران-هالیوود

لاله‌زار از اولین خیابون‌هایی بوده که توی دوره‌ی حکومت ناصرالدین‌شاه قاجاری ساخته می‌شه و به…

1 ماه ago

در مسیر هنر مدرن تهران

قدم گذاشتن جای ردپای هنرمندان پیشرو هنر معاصر تهران، از منصور قندریز تا کامران دیبا…

1 ماه ago

از خانه‌ی نیما تا باغِ امیرتیمور

نجواهای شاعرانه‌ی خالق «شعرِ نو» و روایتی تراژیک از صاحب‌آوازِ «الهه‌ی ناز»، باغ‌هایی برای ییلاق…

1 ماه ago

بهار در شیب‌های سهروردی

بزنیم به دل سهروردی که کوچه‌‌خیابون‌های پر شیب و خونه‌های دو‌سه‌طبقه‌ی ویلایی و اغذیه‌فروشی‌های نوستالژیکش…

1 ماه ago

از پارک امین‌الدوله تا کاباره‌ی رنگین‌کمان

ز بوی پیچ امین‌الدوله تا رنگ‌های نئونی پیست رقص، از فضای فراغتی و خصوصی عصر…

1 ماه ago